портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Завершується опрацювання проектів, які увійдуть до Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Донецької області на період до 2020 року

Опубліковано 24 листопада 2016 року, 16:51

23 листопада 2016 року проведено чергове засідання робочої групи з розробки Планів заходів з реалізації Стратегії розвитку Донецької області на період до 2020 року.

Під час засідання розглядались проекти регіонального розвитку, сформовані облдержадміністрацією на підставі пропозицій, що надійшли від місцевих органів влади, підприємств та організацій регіону.

За підсумками засідання робочою групою відібрано 108 проектів, які будуть реалізовуватися за напрямками економічного розвитку, підвищення зайнятості населення, посилення спроможності місцевого самоврядування, людського розвитку, надання якісних соціальних послуг, вирішення питань ВПО та розбудови безпечного суспільства.

Зазначені проекти стануть основою Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Донецької області на період до 2020 року, який планується сформувати та подати для затвердження до кінця поточного року.

1 2

Департамент економіки облдержадміністрації

Інші новини за темою