портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Структурні підрозділи Донецької облдержадміністрації провели семінар для представників територіальних громад

Опубліковано 23 лютого 2022 року, 17:17 , Департамент економіки облдержадміністрації

Онлайновий семінар для представників органів місцевого самоврядування територіальних громад провели управління впровадження реформ місцевого самоврядування департаменту економіки Донецької облдержадміністрації спільно з іншими структурними підрозділами та апаратом ОДА сьогодні, 23 лютого.

На початку заходу доповідачі управління з питань звернення громадян та доступу до публічної інформації облдержадміністрації розповіли про організацію проведення представниками органів місцевого самоврядування особистого прийому громадян і «Гарячої лінії» телефонного зв’язку з населенням, а також організацію роботи, спрямовану забезпечити права громадян на звернення та доступ до публічної інформації.

Представниця Державного архіву Донецької області поінформувала присутніх щодо науково-технічного опрацювання та передачі на державне зберігання документів реорганізованих міських, сільських, селищних рад, які увійшли до складу територіальних громад. Вона зазначила, що національний архівний фонд України — це документи, що відображають історію духовного і матеріального життя українського народу та інших народів, мають культурну цінність і є надбанням української нації.