портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Святогірськ: чим живе місто після звільнення від окупантів

Опубліковано 29 вересня 2022 року, 19:29

Група правоохоронців, військових, представників влади на чолі з головою Національної поліції України Ігорем Клименко та заступником голови Донецької військової адміністрації Вадимом Філашкіним відвідали сьогодні Святогірськ, Це фактично перше деокуповане цієї осені місто Донецької області, зараз тут проводяться стабілізаційні заходи, і саме контроль за їх виконанням став головною метою інспекційного візиту керівництва правоохоронних органів, який, звісно, не обмежився спілкуванням з підлеглими, а й містив жваве обговорення з жителями їх проблем.

Паралельно зі стабілізаційними заходами, що їх здійснюють правоохоронці, у звільненому місті під керівництвом начальника Святогірської МВА Володимира Рибалкіна налагоджується робота центрів гуманітарної допомоги, напрацьовується логістика евакуації цивільних мешканців, ведеться підготовка до забезпечення життєдіяльності у складний зимовий період.

Мешканці Святогірська вже отримують гуманітарну допомогу. 

Є в них і інформаційна підтримка - завдяки місцевій владі та спецвипуску бюлетеня ОВА "Донеччина. Евакуація" люди мають об`єктивну картину  ризиків прийдешнього опалювального сезону і можливість прийняти рішення про тимчасовий безкоштовний виїзд до більш безпечних областей країни.