портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області продовжується робота з розробки угоди для соціального захисту працівників та їх сімей

Опубліковано 20 серпня 2019 року, 17:45 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

У Краматорську під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна пройшло засідання робочої комісії для ведення колективних переговорів і підготовки проектів територіальної угоди на 2019-2020 роки між Донецькою ОДА, Спільним представницьким органом репрезентативних професійних спілок Донецької області та об’єднанням організацій роботодавців області.

У роботі комісії були розглянуті зміни до розділів 7, 8 та 9 проекту територіальної угоди на 2019-2020 роки. Ці пункти стосуються соціального та медичного забезпечення працівників усіх форм власності, регулювання відносин між роботодавцями та профспілками, а також строків дії цієї угоди.

«Ми маємо продовжувати роботу над розробкою територіальної угоди для того, щоб привести її у відповідність з генеральною угодою про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в Україні на 2019 - 2021 роки, що була прийнята урядом цього року. Це дозволить більш якісно регулювати сферу трудових відносин та захищати права працівників», - заявив Вадим Філашкін.

Усі зміни, запропоновані роботодавцями та представниками профспілок були прийняті членами комісії та направлені для подальшого опрацювання департаменту соціального захисту Донецької ОДА.