портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області пройшов триденний Всеукраїнський семінар «Підготовка молоді до подружнього життя»

Опубліковано 22 жовтня 2021 року, 13:18 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Триденний Всеукраїнський семінар «Підготовка молоді до подружнього життя» відбувся  у Донецькій області в онлайновому режимі  з 19 по 21 жовтня. 

Останнім часом все більше соціологів і педагогів вказують на кризові явища в інституті сім’ї серед яких нестабільність шлюбних відносин, реєстрація випадків насильства, малозабезпеченість і безробіття. Існує запит на формування «моди»  на повну, міцну та щасливу сім'ю. Така родина повинна мати гідний рівень життя, відчувати підтримку держави й суспільства, виховувати не одну, а значно більше дітей.

Організаторами семінару виступили Міністерство молоді та спорту України, управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької обласної державної адміністрації та ГО «Моє покоління», автор програми й керівник Всеукраїнського проєкту «Школа подружнього життя» Олег Олійник.

Участь у семінарі беруть близько 100 осіб з різних регіонів України з-поміж молоді, представників громадських об’єднань, молодіжних консультативно-дорадчих органів, органів учнівського та студентського самоврядування, молодіжних центрів та зацікавлених у тематиці семінару молодих людей.