портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У хабах Донеччини святкували День Української Державності

Опубліковано 15 липня 2024 року, 21:00 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

День Української Державності — це не лише свято, а й нагода згадати про багатовікову історію українського народу, його боротьбу за свободу та незалежність. Це час для відзначення досягнень, аналізу сучасних викликів та обговорення шляхів подальшого розвитку нашої держави.

У День Української Державності гуманітарні штаби / хаби / центри, які утворені для мешканців Донецької області в безпечних регіонах України, провели низку цікавих різноманітних заходів для дітей та дорослих: виховні заходи «І є держава Україна, і є нескорений народ», «Державотворча традиція українського народу», вікторини, відвідування святкових концертів, створення колажів, виставка малюнків, організація книжкової виставки «Державність, вимріяна поколіннями», декламування віршів, створення фотовернісажу «Обличчя майбутнього України», екскурсії до краєзнавчих музеїв, творчі майстер-класи тощо.

Також відвідувачі долучились до обласної онлайн-зустрічі, присвяченої Дню Державності України, яка проводилась Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно патріотичного виховання облдержадміністрації.

Відвідувачі гуманітарних штабів / хабів / центрів дізналися багато нового та цікавого про Україну, мали змогу поринути у захоплюючу подорож сторінками історії України.

Все буде Україна!