портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську відбулася колегія Донецької облдержадміністрації

Опубліковано 02 серпня 2018 року, 14:05

Сьогодні у Краматорську відбулося засідання колегії облдержадміністрації під керівництвом голови Донецької облдержадміністрації Олександра Куця, який вручив державні та урядові нагороди і перейшов до розгляду питань на порядку денному. Розглядалися актуальні питання щодо організації та проведення земельних торгів земельних ділянок державної власності. Окремим питанням розглянули проект регіональної програми «Профілактика та лікування серцево-судинних та судинно-мозкових захворювань на 2018-2022 роки» та впровадження в Донецькій області Закону України «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості».

«Реалізація заходів означеної програми в Донецькій області сприятиме запобіганню та зниженню рівня захворюваності на серцево-судинні і судинно- мозкові хвороби, інвалідності та смертності від їх ускладнень, а також збільшення тривалості та підвищення якості життя населення», - наголосив голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць.

Також начальник головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталія Рад доповіла про стан та перспективи фінансування та виплати пенсій у другому півріччі поточного року.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Інші новини за темою