портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську зареєстровано перше в Україні територіальне управління Державного бюро розслідувань

Опубліковано 26 липня 2018 року, 15:16

Сьогодні у Краматорську зареєстровано перше в Україні територіальне управління Державного бюро розслідувань, діяльність якого буде розповсюджено на території Донецької та Луганської областей. До повноважень Бюро розслідувань входитимуть розслідування кримінальних проваджень, в яких фігурують правоохоронці, судді і найвищі службовці (від начальників управлінь до міністрів та народних депутатів Верховної Ради).

«Я дуже щасливий, що саме у Краматорську буде працювати одне з управлінь ДБР. Сподіваюсь, що найближчим часом територіальне управління почне активно працювати, а ми будемо співпрацювати», - наголосив перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Євген Вілінський.

Як зазначив помічник директора Державного бюро розслідувань Сергій Король, правоохоронний орган відповідно до стратегічного плану розпочне свою роботу у вересні з Донецької та Луганської областей. Крім того, запрацюють територіальні управління у Полтаві, Хмельницькому, Львові, Миколаєві, Києві, Мелітополі.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань є новоствореним правоохоронним органом, який бере на себе повноваження з досудових розслідувань. Наразі тривають конкурси на добір особового складу.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації