портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Бахмутському районі підписано Меморандум про співпрацю

Опубліковано 26 липня 2018 року, 14:44

25 липня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна, начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Грек та голова СФГ «Обрій» Сергій Бабенко підписали трьохсторонній Меморандум про співпрацю. Така подія, коли представники влади та голова фермерського господарства району офіційно домовилися разом вирішувати важливі питання, відбулася вперше не тільки в Бахмутському районі, а й в області.

Сергій Бабенко – мешканець села Свято-Покровське, який вже багато років працює на землі, є керівником фермерського господарства. В його планах не тільки розвиток власного сільськогосподарського підприємства, але й розбудова інфраструктури села Свято-Покровське, покращення життя односельчан. За свої власні кошти він відновлює свою малу батьківщину.

Але самотужки вирішувати важливі питання нелегко. Потрібна допомога влади.

В.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна підтримала ініціативу керівника фермерського господарства району Сергія Бабенка разом допомагати селу. І ось вчора домовленості про співпрацю були офіційно закріплені Меморандумом.

Перша сумісна робота розпочнеться з вирішення питань відновлення Свято-Покровської школи. До нового навчального року перед школою буде покладена плитка та відремонтований ганок. Вже майже закінчено укладання тротуарної плитки перед будівлею дитячого садка. Всі ці роботи виконуються за кошти Сергія Бабенка.

Наступний етап – ремонт покрівлі школи. В.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна пообіцяла сприяти вирішенню питання пошуку благодійників, які б змогли надати допомогу. Крім того, вже в новому навчальному році в Свято-Покрівській школі, як і у всіх школах Бахмутського району, буде встановлено нове обладнання для початківців. Сільські діти повинні навчатися в сучасних умовах, які відповідають європейським стандартам, на таку роботу націлює владу на місцях Президент країни Петро Порошенко.

Як відзначила Тетяна Іванівна завдань, які потрібно виконати, багато. І тільки разом можливо втілити в життя все, що заплановано. Дуже добре, що в Бахмутському районі є такі керівники, як Сергій Вікторович, які намагаються не тільки розвивати свій власний бізнес, але й піклуватися про майбутнє своїх людей та дітей.

Бахмутська РДА