портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Новодонецькій та Черкаській селищних територіальних громадах Краматорського району обговорили питання реалізації ветеранської політики

Опубліковано 15 серпня 2024 року, 19:02

Начальник управління з питань ветеранської політики Донецької облдержадміністрації Артур Насібян 15 серпня здійснив робочий візит до Новодонецької та Черкаської селищних територіальних громад.

Були розглянуті питання щодо гарантій та пільг, які надаються ветеранам, членам їхніх сімей та членам сімей загиблих (померлих) Захисників чи Захисниць України.

Начальником управління Артуром Насібяном акцентовано увагу щодо реалізації місцевих програм територіальних громад, а саме щодо передбачення заходів задля задоволення потреб ветеранів та членів їхніх родин.

Учасники зустрічі задавали питання та отримували вичерпні відповіді.

З метою вирішення проблемних питань в Управлінні з питань ветеранської політики облдержадміністрації працює телефонна лінія за номером: 095 555 31 15.

Також, у режимі онлайн працює Telegram-канал «Захисники Донеччини» який надає інформативну допомогу Захисникам і Захисницям України та членам їхніх сімей у режимі онлайн.

За інформацією управління з питань ветеранської політики Донецької ОДА