портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У трьох громадах області провели засідання Координаційних центрів підтримки цивільного населення

Опубліковано 29 листопада 2023 року, 16:29 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Сьогодні, 29 листопада, у Донецькій області проведено засідання Координаційних центрів підтримки цивільного населення при Покровській, Костянтинівській та Святогірській міських військових адміністраціях, до яких долучилися представники департаменту соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації.

Учасники засідання Координаційного центру при Покровській МВА розглянули особливість та ефективність способів взаємодії з ветеранами, забезпечення їх та учасників бойових дій медичною допомогою, забезпечення підтримки та інтеграції ВПО до громади та функціонування ради ВПО, створення у ЦНАПі м. Покровськ Єдиного вікна надання адміністративних послуг ветеранам війни та членам їх сімей, сім’ям загиблих ветеранів війни та іншим категоріям.

На засіданні Координаційного центру при Костянтинівській МВА було обговорено підсумки роботи з проведення оздоровлення та відпочинку дітей громади у 2023 році за рахунок коштів бюджету громади та субвенції з обласного бюджету, роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Костянтинівської міської ради у 2023 році.

На засіданні Координаційного центру при Святогірській МВА розглядалися питання проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед вразливих категорій населення стосовно дотримання вимог пожежної безпеки в побуті під час експлуатації пічного опалення та побутових електроприладів в осінньо-зимовий період, а також мінної безпеки. Проаналізували виконання доручення, отриманого на попередньому засіданні, стосовно складання дорожньої карти евакуації мешканців громади, організації роботи пунктів незламності та пунктів обігріву на території громади.