портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Участь у слуханнях Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

Опубліковано 20 грудня 2018 року, 09:43 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

19 грудня 2018 року директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Токарева О.А. прийняла участь у слуханнях, які проводив Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення на тему: «Шляхи розв’язання проблем щодо погашення заборгованості з виплати заробітної плати» у м. Київ.

До слухань були залучені народні депутати України, представники Адміністрації Президента України, Рахункової палати України, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Пенсійного фонду, Фонду соціального страхування, всеукраїнських об’єднань профспілок та організацій роботодавців.

Учасниками були обговорені питання стану виплати заробітної плати в країні, в т.ч. Донецькій області, причини виникнення заборгованості з оплати праці, шляхи розв’язання проблеми порушення строків виплати заробітної плати та забезпечення дотримання конституційного права на своєчасне одержання винагороди за працю.

За результатами слухань надано відповідні рекомендації щодо можливих шляхів вирішення проблем щодо погашення існуючої заборгованості з виплати заробітної плати.


Інші новини за темою