портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Українське місцеве самоврядування запрошується до участі у виставці екологічних технологій та відновлювальної енергетики ECOMONDO у м. Ріміні (Італійська Республіка)

Опубліковано 10 жовтня 2024 року, 12:53

Відповідно до інформації Міністерства закордонних справ України з 5 по 8 листопада 2024 року у м. Ріміні (Італійська Республіка) відбудеться виставка екологічних технологій та відновлювальної енергетики ECOMONDO (https://www.ecomondo.com/), на якій потенційним представникам української делегації буде надано інституційний стенд з базовою забудовою на безкоштовній основі.

Оператор зазначеної виставки надає пріоритет в участі керівникам українських органів місцевого самоврядування, які виявлять бажання розглянути можливість потенційної співпраці з італійськими компаніями даного сектору, зокрема з метою долучення до проектів з відновлення та відбудови українських міст. Каталог експонентів доступний за посиланням: https://en.ecomondo.com/2024-edition/exhibition-project/ecomondo-2024.

Додатково інформуємо про те, що італійська сторона забезпечить українській делегації в кількості 10 осіб проживання в готелі (3 ночі), трансфер до/з аеропорту м. Болонья, щоденний колективний трансфер з готелю на виставку та квиток на виставку строком на 4 дні.

У разі зацікавленості в участі в заході просимо ТЕРМІНОВО до 09:00 год. 11.10.2024 повідомити департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації за e-mail: [email protected] задля інформування МЗСУ.


Інші новини за темою