портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Установчі збори з формування нового складу громадської ради при облдержадміністрації

Опубліковано 19 листопада 2021 року, 14:20

27 листопада 2021 року о 12.00 відбудуться установчі збори з формування нового складу громадської ради при облдержадміністрації.

Формування громадської ради на установчих зборах здійснюється шляхом рейтингового голосування за внесених інститутами громадянського суспільства кандидатів до складу громадської ради, які особисто присутні на установчих зборах.

Учасниками установчих зборів є кандидати до складу громадської ради, які допускаються до зборів після пред’явлення ними документа, що посвідчує особу.

Участь у голосуванні за довіреністю не допускається.

Рейтингове голосування здійснюється шляхом письмового заповнення учасником установчих зборів бюлетенів для голосування.

Бюлетень заповнюється шляхом обов’язкового проставлення учасником установчих зборів позначок біля прізвищ, імен, по батькові обраних кандидатів до складу громадської ради у кількості, що відповідає визначеному кількісному складу громадської ради. Кількісний склад громадської ради при облдержадміністрації становить 35 (тридцять п’ять) осіб.

Бюлетень, заповнений з порушенням зазначених вимог, вважається недійсним.

Увага! Враховуючи, що на території Донецької області на даний час встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки, а також обмеження, передбачені підпунктами 1-7, 9, 14 та 16 пункту 35 постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», 27 листопада 2021 року учасники установчих зборів з формування нового складу громадської ради при облдержадміністрації повинні дотримуватись карантинних вимог:

перебувати в місці проведення установчих зборів з формування нового складу громадської ради при облдержадміністрації з вдягнутим засобом індивідуального захисту, зокрема респіратором або захисною маскою, що закриває ніс та рот, у тому числі виготовлені самостійно;

мати (одне з зазначеного):

  • негативний результат тестування на COVID- 19 методом полімеразної ланцюгової реакції;
  • негативний результат експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, який проведено не більш як за 72 години до дати проведення установчих зборів;
  • документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції;
  • документ, що підтверджує одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

Реєстрація учасників установчих зборів: 11.00 -11.55.

Місце проведення: м. Краматорськ, вул. Ювілейна, 44 (КЗ «Мистецька школа № 1 Краматорської міської ради»)