портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін обговорив з представниками ООН в Україні гуманітарну ситуацію на Донеччині

Опубліковано 09 липня 2024 року, 13:05

Голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін зустрівся з координаторкою системи ООН в Україні, координаторкою з гуманітарних питань пані Деніз Браун та керівницею Офісу УКГС ООН в Україні пані Сарою Гілдінґ дер Ведувен.

Зосередилися на обговоренні ключових питань, серед яких гуманітарно-безпекова ситуація в регіоні та поточна і майбутня співпраця між Донецькою ОДА та структурами ООН.

«Пані Деніз Браун завершує свою місію в Україні. Я щиро вдячний їй та всій команді ООН за їхню незламну підтримку та високопрофесійну роботу. 

З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну наші міжнародні партнери неодноразово відвідували наш регіон, зробивши вагомий внесок у допомогу жителям прифронтових та деокупованих громад, а також внутрішньо переміщеним особам. 

У цей складний для всіх нас час допомога сім’ї ООН є надзвичайно важливою для Донеччини. Пані Деніз запевнила мене, що співпраця Донецької ОДА з ООН продовжуватиметься і надалі. 

ООН буде всіма можливими способами підтримувати ініціативи, що спрямовані на розвиток та покращення гуманітарної ситуації в нашій області», - наголосив Вадим Філашкін.