портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін здійснив робочу поїздку на південь Донеччини

Опубліковано 03 жовтня 2023 року, 14:19

3 жовтня заступник голови Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін відвідав фронтову Великоновосілківську громаду — там він провів нараду з представниками місцевої влади на тему підготовки до зими.

Вадим Філашкін зазначив, що в умовах активних бойових дій, які точаться у громаді та навколо неї, необхідно звернути увагу на три основні аспекти: провести якнайповнішу евакуацію цивільних з громади, забезпечити безперебійну роботу Пунктів незламності для тих людей, які все-таки вирішать залишитись, і максимально підготуватися до опалювального сезону.

Евакуація з населених пунктів громад, у тому числі тих, що були недавно звільнені з-під російської окупації, ведеться постійно, однак, за словами Вадима Філашкіна, необхідно посилити роботу в цьому напрямку, адже жителі фронтових територій щодня наражають себе на смертельну небезпеку.

Пункти незламності по всій області були облаштовані ще на минулу зиму — і цього року теж уже готові приймати людей. Там, де це необхідно, будуть здійснені точкові вдосконалення.

Крім того, на нараді обговорили співпрацю органів державної влади і волонтерів — як у питанні допомоги цивільним, так і в питанні допомоги військовим.