портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Варіанти вирішення проблеми забезпечення водою Святогірська розглянули на нараді під головуванням Павла Кириленка

Опубліковано 25 серпня 2023 року, 17:59

Варіанти технічного вирішення проблеми забезпечення водою Святогірська розглянули сьогодні на нараді під головуванням начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка разом з керівниками  профільних департаментів ОВА, Святогірської міської військової адміністрації, Донецьктеплокомуненерго та компанії "Вода Донбасу".

Системні проблеми централізованого водопостачання у Святогірську та загалом у громаді  значно загострилися з часів широкомасштабного вторгнення рф - за кілька місяців окупації Святогір'я російські окупанти значно пошкодили критично важливу інфраструктуру, яка забезпечувала людей водою.

- Розглядаємо різні технічні рішення для приватного сектору та багатоповерхівок, - зазначив очільник області. - Адже системи водо- і теплозабезпечення у багатоквартирних будинках зазнали тотальних руйнувань, доступу до переважної більшості квартир немає, оскільки люди виїхали. Допомогти з матеріалами для відновлення системи водозабезпечення  висловили готовність міжнародні організації - зокрема, з постачанням труб. І це для нас буде суттєвою підтримкою. Окреслили коло завдань, які необхідно вирішити вже найближчим часом.