портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: завершилася реконструкція відділення екстреної меддопомоги у Слов’янській міській лікарні

Опубліковано 28 грудня 2020 року, 11:59

Завершено реконструкцію відділення екстреної медичної допомоги у Слов’янській міській клінічній лікарні, яка  відбувалася у рамках президентської програми «Велике будівництво». 

Це вже шосте відділення, відкрите на Донеччині у цьому році за всеукраїнською програмою: подібні вже є у трьох маріупольських лікарнях, у Волновасі та Селидовому.

У Слов'янській лікарні завершено реконструкцію головного корпусу. Крім того, облаштовано теплий, захищений від негоди бокс для машин швидкої. Перевезення пацієнтів з машин до самої лікарні тепер буде легким і зручним.

У відділенні є усе обладнання, необхідне  для якісної меддопомоги, та зручні меблі, повністю враховані інклюзійні вимоги.

Майже двісті тисяч мешканців Слов’янська та прилеглих населених пунктів, зокрема 28 тисяч дітей, матимуть доступ до швидкої та якісної медичної допомоги.

«Поліпшувати умови екстренки будемо і надалі: у наступному році подібні відділення будуть облаштовані у Краматорську, Костянтинівці, Покровську, Добропіллі, а також у Бахмуті (там відділення будується за фінансової підтримки Червоного Хреста)»,  - зазначив голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

Нагадаємо, проєкт «Велике будівництво» направлено на масштабну розбудову якісної інфраструктури України.

Інші новини за темою