портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Різноманітне дозвілля для внутрішньо переміщених осіб з Донеччини

Опубліковано 20 вересня 2023 року, 09:40 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

#Вісті_з_гуманітарних_штабів

Постійна зміна активності допомагає людям соціалізуватися, не відчувати себе самотнім, розвантажитися та знайти нових друзів за інтересами. Це особливо важливо як для дітей, так і для дорослих.

Завдяки центру підтримки ВПО Волноваського району у Запоріжжі діти з Волноваського району відвідали Запорізький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. В. Магара, де подивилися виставу «Пригоди Аліси у Дивокраї».

В осередку підтримки бахмутян «З Бахмутом у серці» у Жовтих Водах проведено заняття з мистецтва для дітей з числа ВПО, де діти освоїли незвичну паперову техніку малювання квітів, створення 3D картини з пластиліну, та також проведено йога-терапію та вправи з елементами гімнастики.

У центрі підтримки мешканців Бахмутського району в місті Києві працівниками Опитненського центру культури та дозвілля проведено майстер-клас з виготовлення брелка в техниці «макраме». Учасниці заходу, які тимчасово перебувають у столиці, із захопленням виконували завдання, відкрили для себе багато нового, мали можливість приємних знайомств та спілкування.

У гуманітарному хабі «Наш Краматорськ. Ми разом усе подолаємо» в місті Києві відбулося зайняття юних екологів, на якому діти пригадали, які бувають тварини та як вони впливають на діяльність людини, посадили пророщене насіння базиліку та отримали невеличкі подарунки .

Разом ми здатні зробити більше!

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації