портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: У хабах Донеччини внутрішньо переміщені особи отримують гуманітарну допомогу

Опубліковано 13 листопада 2023 року, 10:24 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Гуманітарним хабом Мар'їнської міської військової адміністрації у м. Павлоград послугами Нової пошти надіслано 70 продуктових наборів для мешканців громади, які тимчасово перебувають у різних населених пунктах України.

Гуманітарним хабом «Єднання» у м. Кропивницький забезпечено гуманітарною допомогою у вигляді продуктових наборів 140 родин з Покровського району та Бахмутської громади, які перебувають у м. Світловодськ (Кіровоградська область).

Центром підтримки мешканців Бахмутського району «Бахмутський район єднає» у м. Дніпро надано 100 продуктових наборів для мешканців Бахмутського району за волонтерської підтримки; у м. Кривий Ріг відбулася видача продуктових наборів, яку отримають понад 780 родин з Бахмутського району за підтримки благодійної організації Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard GBuffett Foundation (HGBF).

Таку ж допомогу продовжують надавати у центрі підтримки ВПО Краматорського району «Ми разом» у м. Дніпро, яку отримали понад 750 родин з Краматорського району.

Допомога іншим, добрі справи і слова вдячності допоможуть рухатися далі - до Перемоги!