портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Внаслідок обстрілів з боку окупантів знеструмлені 15 населених пунктів на лінії розмежування і частково - смт Верхньоторецьке

Опубліковано 22 лютого 2022 року, 16:33

П’ятнадцять населених пунктів на лінії розмежування і частково - смт Верхньоторецьке  знеструмлені внаслідок обстрілів російських окупаційних військ.  Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко  сказав на  брифінгу у Краматорську. 

Заявки на проведення робіт подані по всім об’єктам до штабу ООС, СЦКК, СІМІКІ. 

«Наразі дозволи від військових на проведення ремонтних робіт не отримано. Ми розуміємо безпекову  складову. Отримання дозволів може відбуватися при гарантуванні безпеки ремонтним бригадам.  Після їх отримання роботу розпочнуть», - сказав очільник області.  

Також вчора, 21 лютого, були пошкоджені газопроводи у с. Новолуганське. Без газопостачання залишилося  200 абонентів. Ремонтні роботи планується провести сьогодні. Без газопостачання наразі і с. Новогнатівка Волноваського району (27 абонентів). Для проведення відновлювальних робіт потрібно узгодження з ЗСУ та розмінування.