портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Волонтери у Краматорську отримали подяки Донецької ОДА

Опубліковано 31 серпня 2022 року, 14:31

Волонтери, які допомагали у проведенні евакуації з залізничного вокзалу у Краматорську та рятували поранених після обстрілу 8 квітня, отримали подяки Донецької облдержадміністрації. Урочисто вручила їх заступниця голови ОДА Юлія Костюніна.

«Зараз ми всі з вами певною мірою волонтери. Окрім своєї основної роботи, кожен робить багато інших корисних справ. На жаль, окупанти намагались залякати нас, але своїми діями ви довели, що нас не зламати і не злякати. Я рада бачити, що навіть попри нещодавні обстріли у ваших очах не згас той вогник надії та віри у свої сили та свою державу. Перемога України залежить від кожного з нас, кожен з нас своїми справами наближає її. І я дуже рада вручити вам сьогодні ці нагороди, які є лише маленькою часткою нашої вдячності», - звернулась Юлія Костюніна до присутніх.

Також заступниця очільника області вручила колективу Краматорського залізничного вокзалу символічний подарунок – гучномовець. 

«Бажаю вам, щоб цей гучномовець використовувався тільки для того, щоб відправляти потяги нашою прекрасною країною, а не повідомляти про обстріли чи проведення евакуації», - наголосила вона.

Нагадаємо, що внаслідок обстрілу з боку російських окупаційних військ 8 квітня 2022 року на залізничному вокзалі у Краматорську загинула 61 людина, ще 121 особа отримала поранення. Наразі евакуація з Донецької області до безпечних регіонів України триває. Ознайомитись з порядком проведення евакуації можна за посиланням:  https://dn.gov.ua/news/yak-viyihati-do-bezpechnishogo-regionu-bezkoshtovna-evakuaciya-na-kirovogradshchinu-prodovzhitsya-u-veresni