портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Всеукраїнський фестиваль «Зоряні малята»: популяризація національного культурного продукту у сфері культури та мистецтва

Опубліковано 11 березня 2020 року, 13:07 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Всеукраїнський дитячий фестиваль «Зоряні малята» вже 14 березня збере в Дружківці близько 650 дітей віком від 3 до 7 років. Це дитячі творчі  колективи зі Слов’янська, Краматорська, Бахмута, Костянтинівки, Покровська, Добропілля, Дружківки, Часів Яра, Олександрівки, Білозерського, Миколаївки. Темою цьогорічного фестивалю стане популяризація сучасного українського музичного контенту та творчості наших земляків-авторів.

Директор Всеукраїнського Благодійного фонду "Зірки та зіроньки" Людмила Черниченко зазначає, що на подібних дитячих конкурсах, зазвичай, використовують твори, запозичені у авторів з інших країн. Проте в Україні та в Донецькій області, зокрема, є багато наших співвітчизників, які продукують якісний музичний контент. І мета цьогорічного фестивалю – розказати про цих авторів, популяризувати їх творчість та розкрити таланти малечі.

Цьогоріч на сцені будуть лунати пісні Тетяни Ялової та Ірини Ісаєвої з Бахмуту,  Людмили Гайдук з Дружківки, Інни Куриленко зі Слов'янська – це автори дитячих пісень саме з Донецької області.

Дата і час: 14 лютого, початок о 10:30.

Місце проведення: Дружківка, Центр дитячо-юнацької творчості, вул. Космонавтів, 40. 

Партнери проекту: «Всеукраїнський благодійний фонд «Зірки та зіроньки», Управління культури і туризму Донецької ОДА, компанія «Ласунка», парк розваг «City Smile», інтернет-ресурс «Фестивальний Портал».