портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Як молодь Донеччини відзначала День Державного Герба України

Опубліковано 20 лютого 2023 року, 15:08 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

На Донеччині відзначили День Державного Герба України. Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації спільно з Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром провели синімологію до Дня Державного Герба України за фільмом «Сакральний сенс тризуба».

Напередодні свята, 17 лютого, Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром був проведений методичний семінар для керівників молодіжних центрів області. Під час семінару молодіжні працівники отримали методичні рекомендації та сценарні плани проведення синімології у своїх громадах.

18 лютого захід був проведений у м. Вінниця на базі Донецького обласного дитячо-молодіжного центру для молодих людей з числа внутрішньо переміщених осіб. Молодь мала змогу поділитись враженнями від перегляду документальної стрічки, обговорити особисті точки зору щодо змісту, що вкладений у Державний Герб України, а по завершенні заходу творчо відобразити відношення до символу нашої держави у власних малюнках.

19 лютого подібні заходи були проведені у всіх громадах Донецької області.

Тризуб, як магніт української ідентичності, об’єднує навколо себе українців та українок, і є символом свободи та незламності українського народу.

За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації