портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Засідання круглого столу щодо підтримки внутрішньо переміщених осіб

Опубліковано 25 листопада 2016 року, 11:53

24 листопада Донецький обласний центр зайнятості прийняв участь у засіданні круглого столу, організованому в рамках провадження проекту підтримки внутрішньо переміщених осіб «Забезпечення житловими умовами найбільш вразливих ВПО та жителів міста Краматорськ, які опинились під впливом конфлікту», який реалізується Виконавчим комітетом Краматорської міської ради за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Заступник директора Донецького обласного центру зайнятості Наталія Адамова доповіла учасникам заходу про роботу фахівців служби занятості в напрямку сприяння занятості ВПО. На сьогодні Донецька область знаходиться на першому місці за зверненнями внутрішньо переміщених осіб в центри зайнятості. Практично кожний п'ятий безробітний з числа ВПО в Україні припадає на частку Донецького регіону. Саме тому, одним із пріоритетних завдань обласна служба зайнятості ставить забезпечення зайнятості та підвищення конкурентоспроможності на ринку праці ВПО, розширення можливостей їх працевлаштування, у тому числі шляхом впровадження спільних з міжнародними організаціями проектів.

Наприкінці зустрічі присутні підтримали необхідність стимулювання роботодавців щодо створення нових робочих місць для працевлаштування внутрішньо переміщених осіб,  впроваджувати в роботу нові інструменти для найшвидшого вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб та їх повернення до продуктивної занятості.

Донецький обласний центр зайнятості

Інші новини за темою