портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Олександр Шевченко відвідав Донецький обласний дитячо-молодіжний центр у Вінниці

Опубліковано 24 травня 2024 року, 21:25 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр - це установа, яка в умовах подвійної релокації продовжує здійснювати та розвивати соціально-важливу роботу з молоддю.

Заклад презентував практики, які впроваджує. Серед них  не тільки освітні, інформаційні, культурні та психологічні напрями роботи з молоддю, а також форми методичної підтримки тих людей, які працюють з молоддю на території області у молодіжних просторах та хабах.

Олександр Миколайович наголосив, що молодіжна політика в часи війни потребує особливої уваги та кваліфікованого підходу, а також зазначив, що обласна влада готова підтримувати та розвивати молодіжні ініціативи навіть у найскладніші часи.

Відвідування заступника голови облдержадміністрації  дитячо-молодіжного центру завершилося обговоренням планів та заходів, які спрямовані на покращення умов для молоді та розширення можливостей для їхньої самореалізації та участі у житті області.