портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 24 травня 2024 року, 21:00

🔹Оперативна ситуація у Донецькій області станом на ранок 24 травня. Всього за добу росіяни 16 разів обстріляли населені пункти Донеччини. Є поранені. З лінії фронту евакуйовано 394 людини, у тому числі 30 дітей.

🔸Чергового інформатора рф затримала СБУ в Донецькій області. Зловмисник намагався виявити опорні пункти ЗСУ на Покровському та Краматорському напрямках. Інформатору окупантів загрожує до 12 років тюрми.

🔹Мультифункціональний центр підтримки ВПО Маріупольського району «Серце Сходу» запрацював у Львові. Тут надають послуги переселенцям, як то гуманітарного, юридичного, медичного спрямування та діє дитячий простір.

🔸Посол Великої Британії зустрівся з донеччанами у Вінниці. Він ознайомився з проблемами та викликами, з якими зіштовхуються жителі прифронтових територій після евакуації до більш безпечних регіонів України.

🔹У конкурсі «Гуманне ставлення до тварин» перемогли 11 школярів з Донеччини. Переможці та призери отримали подарунки та грамоти, а їхні вчителі – подяки. Конкурс творчих робіт тривав з вересня 2023 року по квітень 2024 року.

🔸24 травня у світі відзначають День слов’янської писемності і культури. Дата встановлена на честь творців слов'янської писемності святих Кирила і Мефодія, які створили кириличну абетку.