портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Завершено аварійно-відновлювані роботи на повітряних лініях електропередач у прифронтовому Зайцевому

Опубліковано 30 грудня 2020 року, 11:54

Завершено аварійно-відновлювані роботи на повітряних лініях електропередач у населеному пункті Зайцеве Бахмутського району. 

Тривають заходи із відновлення пошкоджених та будівництва нових об’єктів інфраструктури Донбасу. Ремонтно-відновлювані роботи проводяться у плановому порядку з дотриманням наданих гарантій безпеки та контролю режиму припинення вогню завдяки скоординованій роботі Української сторони СЦКК з Командуванням об’єднаних сил, представниками СММ ОБСЄ та підрозділами цивільно-військового співробітництва. 

Цього тижня успішно завершено аварійно-відновлювані роботи на повітряних лініях електропередач у населеному пункті Зайцеве Бахмутського району, чого з нетерпінням чекали місцеві жителі. Зокрема, було підключено до системи енергоживлення, пошкодженої внаслідок обстрілів з боку бойовиків ОРДЛО, єдиного у зазначеній місцевості магазину продовольчих товарів. Заключним етапом робіт стало обстеження електролічильників та перевірка справності силового трансформатора.

Загалом, за останній тиждень до УС СЦКК надійшло 24 заявки на отримання гарантій безпеки та дотримання режиму припинення вогню при проведенні ремонтно-відновлювальних робіт на об’єктах пошкодженої інфраструктури регіону від керівників підприємств, органів місцевого самоврядування, розташованих на території підконтрольної Уряду України, а також через команду СММ ОБСЄ зі взаємодії зі сторони тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей України.

Українська сторона СЦКК продовжує ефективну співпрацю з командою СММ ОБСЄ за безпосередньої участі Командування об’єднаних сил та піротехнічних підрозділів ДСНС України і не втрачає надії на те, що представники збройних формувань РФ виконуватимуть досягнуті домовленості та будуть сприяти дійсному відновленню пошкоджених об’єктів інфраструктури, не нехтуючи при цьому життям людей, які сьогодні проживають на тимчасово окупованій та на підконтрольній Уряду України територіях.

 За матеріалами пресцентру Операції об'єднаних сил