портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Жодна людина не перетнула сьогодні лінію розмежування в КПВВ у Донецькій області

Опубліковано 10 листопада 2020 року, 17:13

Жодна людина не перетнула лінію розмежування в контрольних пунктах в’їзду-виїзду у Донецькій області станом на 16:00 10 листопада.  Про це повідомив помічник начальника Краматорського прикордонного загону Ігор Заруднєв.

Відсьогодні контрольні пункти в’їзду-виїзду «Гнутове», «Новотроїцьке», «Мар’їнка», «Майорське» у Донецькій області відновили роботу.  В них перебуває достатня кількість персоналу Державної прикордонної служби України для забезпечення пропуску осіб та транспорту.  КПВВ на лінії розмежування працюють щоденно з 8 до 16 години.

Проте окупаційна влада продовжує блокувати рух на дорожніх коридорах у Донецькій області.  За інформацією Державної прикордонної служби України,  двоє осіб та транспортний засіб, яких сьогодні прикордонники оформили в КПВВ «Мар’їнка» на вихід до тимчасово окупованої території, повернулися через відмову пропускати їх представниками незаконних збройних формувань.  

До інших КПВВ на лінії розмежування громадяни не прибували.

Нагадаємо, влітку окупаційні адміністрації тимчасово окупованих окремих районів Донецької області перекрили в'їзд та виїзд через контрольовані ними пропускні пункти, нехтуючи гуманітарними потребами людей. В окремі дні представники незаконних збройних формувань пропускають людей через КПП «Оленівка» на дорожньому коридорі «Донецьк-Маріуполь».