портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Зроблено в Україні»: підтримка бізнесу та стимулювання вітчизняного виробництва

Опубліковано 29 квітня 2024 року, 15:45

Національна економічна платформа "Зроблено в Україні" створена для надання комплексної підтримки вітчизняному бізнесу,  допомоги у вирішенні проблем релокованих підприємств та стимулювання економічного розвитку країни.

В рамках цієї ініціативи бажаючі започаткувати власну справу можуть отримати консультації щодо програм підтримки від уряду, місцевих і міжнародних проєктів, допомогу у створенні бізнес-плану та у заповненні необхідних для участі у проєктах документів. Наразі такі консультації вже надаються у нещодавно створених на базі центрів зайнятості у Сумах, Чернігові, Харкові, Чернівцях, на Дніпропетровщині та Хмельниччині офісах «Зроблено в Україні». До кінця року заплановано відкрити 100 подібних майданчиків по всій Україні.

Представники бізнесу та зацікавлені у започаткуванні власної справи мешканці Донеччини можуть отримати інформаційну підтримку і допомогу з питань участі у грантових та інших державних програмах підтримки роботодавців, звернувшись до фахівців центрів зайнятості Донецької області (контакти за посиланням) або зателефонувавши до call-центру Донецького обласного центру зайнятості 0-800-33-61-67.

Нагадаємо, що 26 січня 2024 року відповідно до указу Президента була створена Всеукраїнська економічна платформа «Зроблено в Україні», яка стала майданчиком для забезпечення ефективного діалогу та об'єднання зусиль влади й бізнесу, стимулювання ділової активності українських виробників, популяризації та просування українського продукту, покращення інвестиційного клімату.

Чат-бот Донецького обласного центру зайнятості у Telegram.