портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Державна атестація дитячих закладів оздоровлення та відпочинку

Опубліковано 19 вересня 2019 року, 16:57 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Відповідно до вимог чинного законодавства, на підставі Плану проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Донецької області на 2019-2023 роки, влітку 2019 року 3 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку пройшли державну атестацію, а саме: позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Іскорка», позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Зоряний шлях» та дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Шахтар».

За результатами проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку на території Донецької області, комісією з проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Донецької області прийнято рішення визнати заклади атестованими та присвоїти відповідні категорії:

  • дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Шахтар», місцезнаходження якого м. Святогірськ, вул. Кільцева, 87 – І категорія;
  • дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Іскорка», який розташовано за адресою: м. Святогірськ, вул. І. Мазепи, 31 - вищу категорію;
  • дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Зоряний Шлях», який розташовано за адресою: Лиманський р-н., с. Соснове - другу категорію.