портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Волноваському районі на лінії зіткнення запрацював черговий агентський пункт надання послуг з пенсійного забезпечення

Опубліковано 19 вересня 2019 року, 17:01 , ГУ ПФУ в Донецькій області

Сьогодні в Лебединській сільській раді Волноваського району почав функціонувати новий агентський пункт обслуговування громадян з питань пенсійного забезпечення, який розташований на лінії зіткнення в с. Лебединське.

Відкриття агентського пункту відбулось за участю заступника начальника головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Сергія Полесова, начальника Волноваського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Наталії Близнюк та заступника Лебединського сільського голови Віталія Барікова.

Населенні пункти Лебединської сільської ради розташовані на відстані 79 км від районного центру.

Завдяки роботі агентського пункту майже 1,5 тис. мешканців сіл Лебединське, Сопине та Калинівка зможуть отримувати консультації з питань пенсійного забезпечення не звертаючись до територіального управління.

Прийом громадян буде вестись за затвердженим графіком в кожний третій четвер місяця за адресою: с. Лебединське, Волноваський район, вул. Центральна, 24а.

В області триває співпраця з органами місцевої влади, об’єднаними територіальними громадянами щодо розширення мережі віддалених робочих місць.