портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги представників бізнесу!

Опубліковано 17 січня 2019 року, 17:01 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Нагадуємо про продовження дії «Програми Федерального міністерства економіки та енергетики з підготовки управлінських кадрів – Fit for Partnership with Germany» (далі – Програма), яка реалізується Німецьким Товариством Міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ. У 2019 році Програмою передбачено підготовку управлінських кадрів за наступними форматами:

1. Економічна кооперація (без галузевої специфіки).

2. Економічна кооперація в сфері енергоефективності в промисловості.

3. Industry 4.0.

4. Економічна кооперація в секторі охорони здоров’я.

5. Економічна кооперація в сфері сільського господарства.

Починаючи з 2019 року започатковується новий формат Програми – «Економічна кооперація з фокусом на Індустрію 4.0». Запрошуються до участі управлінці середньої і вищої ланки підприємств та підприємці, які займаються дослідженнями та розробками новітніх технологій, інноваційних стартапів, IT Індустрію 4.0.

Пріоритетні напрями співробітництва - дигіталізація підприємств і виробництва (Digital factory, Smart Manufacturing), роботизація на виробництві та в сфері послуг, промислова автоматизація, адитивне виробництво (3D-друк), нові матеріали, масова кастомізація, безпілотний транспорт, смарт фармінг, смарт енергоефективність, технології зберігання та передачі даних, інтернет речей і послуг, комунікації та зв’язок, Big Data, блокчейн, робота з інформацією, штучний інтелект.

Термін прийому заявок для участі у Програмі за напрямом Industry 4.0 завершується  21 січня 2019 року.

За більш детальною інформацією та з метою реєстрації просимо звертатись за тел. 050 734 82 80 та на електронну адресу: [email protected]із тематичною позначкою «Програма GIZ».