портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецька ОДА передала рятувальникам Донеччини сертифікат на отримання спеціального одягу на суму 2,5 млн гривень

Опубліковано 17 вересня 2020 року, 14:21

Урочистий захід до Дня рятівника проходить у центрі Маріуполя 17 вересня.  Тут розташувалися виставка техніки, фотозони тощо.

Привітали рятувальників з професіональним святом заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, заступник командувача Об’єднаних сил полковник Євген Коваленко та  начальник Головного управління ДСНС України у Донецькій області Олексій Мігрін.

«Ви робите дуже велику справу – ви рятуєте людей, ви рятуєте людські помешкання. Я дуже вдячний рятувальникам, які в цьому році відбудували на сьогодні на лінії розмежування понад тисячу будинків», -  зазначив Вадим Філашкін у вітальному слові. 

На доручення голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка він передав Головному управлінню ДСНС у Донецькій області сертифікат на отримання спеціального пожежного одягу на суму 2,5 млн гривень.   

Також заступник голови Донецької ОДА вручив низці рятувальників почесні грамоти  Донецької обласної державної адміністрації та почесні знаки «За розвиток Донеччини».