портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ігор Стокоз привітав працівників агропромисловості Слов’янського району з професійним святом

Опубліковано 16 листопада 2018 року, 14:58 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

16 листопада в селі Сергіївка Слов’янського району відбулось святкування Дня працівника агропромисловості за участі заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Стокоза, голови Слов’янської РДА Євгена Данилюка, високопосадовців та мешканців району.

Заступник голови Донецької облдержадміністрації висловив подяку та найщиріші привітання працівникам агропромислової галузі.

«Агропромисловість сформувала ту частину українського суспільства, що годує Україну, а виходячи з останніх даних, то й увесь світ. Можу сказати, що сьогодні Україна виробляє 32 млн яєць на місяць, з яких 26 млн йде на експорт, а 6 млн йде на споживання в середині країни. І це все при відсутності належних умов праці, бо немає складів. Сьогодні саме український виробник тримає близько 90% ринку Індії по олії і близько 83% ринку Південно-Східної Азії. Продукцію українського сільгоспвиробника можна знайти в Латинській Америці, Парагваї, Канаді, Америці. За рівнем обладнаності та механізації українські сільгоспвиробники тримають друге місце після США. Це заслуга саме наших працівників агропромисловості, бо їх невтомна праця, любов до землі та любов до ближнього дає можливість нам мати сьогодні і хліб, і до хліба. Бажаю вам мирного неба, щедрих врожаїв, віри в себе та свою країну. Будьте багатими та щасливими. Нехай Бог береже всіх, кого ви любите», – зауважив Ігор Стокоз.

На святі вручили почесні грамоти та подяки представникам галузі від імені обласної та районної адміністрацій.