портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ігор Стокоз зустрівся з представником угорських ЗМІ

Опубліковано 12 листопада 2018 року, 16:00 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у Краматорську заступник Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз зустрівся з представником угорських ЗМІ Ілдіко Еперджесі. Під час зустрічі були обговорені питання життєдіяльності регіону до початку збройного конфлікту на сході України та під час проведення ООС (АТО) та зміни, що відбулись в державних установах під час проведення ООС.

«Війна рано чи пізно закінчиться. Військового шляху вирішення проблеми немає, а є лише дипломатичний. Україна була не готова до війни. Ми були єдині, на чиїй території не було військових конфліктів. До цього були події у Молдові, Вірменії, Грузії. Далі війна прийшла й до нас – спочатку «зелені чоловічки» анексували Крим, потім Росія окупувала Донбас. Точка неповернення настала після Іловайської трагедії, коли українських військових попри всі домовленості підло розстрілювали впритул, а також вели обстріли з території Росії», - наголосив Ігор Стокоз.

Представник угорських ЗМІ подякувала за можливість знову ознайомитися з ситуацією у  Донецькій області. 

«Ваша країна заслуговує поваги як з боку Угорщини, так і усього Європейського союзу. В Угорщині люди дуже мало знають про війну в Україні. Але вони повинні добре знати, що тут відбувається. Бо це не просто конфлікт, а пряма агресія Росії. Я була до цього на Донбасі, зробила чотири репортажі та з колегами зняли документальний фільм про війну в Україні. Угорців вразило те, що вони побачили», - сказала угорська журналістка Ілдіко Еперджесі.