портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційне повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Регіонального плану управління відходами в Донецькій області на період до 2030 року

Опубліковано 22 липня 2020 року, 10:00 , Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації

Повна назва документа державного планування: проєкт Регіонального плану управління відходами в Донецькій області на період до 2030 року.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Донецька обласна державна адміністрація.

Передбачувана процедура громадського обговорення: відповідно до ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки розпочато з дня її оприлюднення, а саме 22 липня 2020 року на сайті департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації та на сайті Донецької облдержадміністрації та триватиме до 21 серпня 2020 р. включно.

Відповідно до ст. 12 громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документа державного планування.

Ознайомитися з заявою про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Регіонального плану управління відходами в Донецькій області на період до 2030 року та отримати додаткову інформацію можна за адресою:  вул. Б. Хмельницького, 6, м. Краматорськ, Донецька область, 84313 або за тел.: 095 644 25 25.

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Регіонального плану управління відходами в Донецькій області на період до 2030 року подаються до:

Відділу поводження з відходами управління економіки природокористування, поводження з відходами та оцінки впливу на довкілля департаменту екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації.

Відповідальна особа: заступник начальника відділу поводження з відходами Тинор Марина Євгенівна (контактні дані: [email protected]; тел.: 095 644 25 25).

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів, тобто до 21 серпня 2020 року включно.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.