портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційне повідомлення про проведення електронної консультації з громадськістю Департаменту соціального захисту населення Донецької ОДА

Опубліковано 18 березня 2021 року, 11:52 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Зміст матеріалів, винесених на обговорення: Проєкт розпорядження голови обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації «Про затвердження Порядку призначення і виплати у 2021 році щомісячної допомоги здобувачам освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти, закладів фахової передвищої освіти, закладів вищої освіти з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на повному державному забезпеченні, за рахунок коштів обласного бюджету».

Мета проведення консультацій з громадськістю: підвищення ролі громадянського сусьпідьства в різних сферах діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування, впровадження реформ на підтримку ініціативи громадськості, а також налагодження ефективного діалогу та партнерських відносин органів державної влади, органів місцевого самоврядування з організаціями громадянського суспільства, передусім з питань забезпечення прав і свобод людини і громадянина.

Можливі наслідки проведення в життя рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих строрін: забезпечення надання у 2021 році матеріальної допомоги здобувачам освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти, закладів фахової передвищої освіти, закладів вищої освіти з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на повному державному забезпеченні.

Способи забезпечення участі в обговоренні: електронні консультації.

Строк подання пропозицій та зауважень: зауваження та пропозиції приймаються електронною та звичайною плштою протягом 15 календавних днів на адресу: м. Краматорськ, вул. Рум’янцева, 16, Департамент соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації, soc.d@dn.gov.ua