портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Людей, які вимушено перебували на КПВВ "Новотроїцьке", доправили у медзаклад на обсервацію

Опубліковано 26 червня 2020 року, 19:51

Усіх, хто вимушено перебував на КПВВ "Новотроїцьке" через неможливість встановити мобільний додаток «Дій вдома» для проходження самоізоляції,  доправили у медзаклад на обсервацію. Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 "17 осіб, які перебували на КПВВ "Новотроїцьке", доправили у медзаклад на обсервацію. Там вони перебуватимуть під наглядом медиків та будуть забезпечені харчуванням", - написав очільник області. 

Станом на 17:45 людей на КПВВ не було, але пропускний пункт ще працював, тому на такий випадок там залишався черговий автобус, який за потреби міг доправити людей до місця проходження обсервації.

Нагадаємо, що громадяни, які слідують з тимчасово окупованої території України, проходять безконтактний температурний скринінг тіла та опитування на предмет контактування з хворими на COVID-19. Ця категорія громадян (крім тих, хто прибуває для участі в ЗНО) пропускається на підконтрольну українській владі територію лише за умови згоди на проходження самоізоляції, з використанням єдиного електронного сервісу «Дій вдома», або обсервації.

За наказом Командувача ООС, з 10 червня відновлено роботу КПВВ «Станиця Луганська» в Луганській області і «Мар’їнка» в Донецькій області. З 10 червня через «Мар’їнку» жодна особа не потрапила на тимчасово окуповану територію та не прибула звідти. 

22 червня розпочався пропуск людей в КПВВ «Новотроїцьке».