портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Майбутнє України - в жіночих руках!»: у Волновасі відбулась конференція «Роль жінки в зоні ООС»

Опубліковано 20 листопада 2020 року, 16:52 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Конференція «Роль жінки в зоні ООС»  відбулася у Волновасі 20 листопада. 

Три роки поспіль громадська організація «Жіноча рада Донбасу» проводила масштабний Всеукраїнський форум «Роль жінки в зоні операції Об’єднаних сил», який об’єднував небайдужих жінок з різних сфер діяльності. Цього року через карантинні обмеження захід відбувся у форматі конференції з підключенням спікерів онлайн.

Почесними гостями та спікерами форуму стали народний депутат України  Дмитро Лубінець, заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, заступник голови Волноваської райдержадміністрації Ольга Сидоренко,  голова підкомітету з питань гендерної рівності і недискримінації Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Ірина Суслова, начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна та інші.

Заступник голови Донецької ОДА Юлія Костініна звернулася до учасниць конференції з відеозверненням.

Під час заходу жінки поділилися власним досвідом та секретами досягнення успіху в різних сферах діяльності. Учасниці конференції обговорили тему глобальних викликів сьогодення і роль жінки під час пандемії, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV.

Не дивлячись на складнощі життя в умовах операції Об’єднаних сил, жінки Донеччини зацікавлені в особистісному розвитку та у розвитку рідного краю. Слухачі форуму мали можливість задати найбільш хвилюючі питання спікерам та отримати на них відповідь.