портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мешканці Красноторки, Малатаранівки і Камишувахи отримують медичні послуги в оновленій амбулаторії

Опубліковано 11 вересня 2019 року, 17:57 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

6630 жителів малих селищ Краматорська - Красноторки, Малатаранівки і Камишувахи отримують медичні послуги в оновленій амбулаторії. Амбулаторію відремонтували та обладнали коштом міського бюджету, витратили на це понад 2,9 млн гривень.

Проконсультуватися у сімейного лікаря та отримати призначення на лікування, направлення на консультацію до вузьких спеціалістів, рецепт по програмі «Доступні ліки», предтестове консультування на ВІЛ, зробити щеплення, ЕКГ, здати аналізи - все це можна зробити, не виїжджаючи до міських медичних закладів. 

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко оглянув реконструйовану амбулаторію №6 «Центру первинної медико-санітарної допомоги № 1» Краматорської міської ради та ознайомився з особливостями роботи цієї амбулаторії та поспілкувався з персоналом. Працівники кажуть, що наразі з проблемних питань – труднощі з якістю мобільного зв’язку та транспортом, бо в наявності лише один автомобіль. Міський голова Андрій Панков запевнив, що і ці питання будуть вирішені.