портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Ми дійсно бачимо велику проведену роботу» - Марюс Януконіс

Опубліковано 05 вересня 2019 року, 19:07

Сьогодні Донецьку область з робочим візитом відвідала делегація Литовської Республіки та представники Українського союзу промисловців Донецької області. Під час візиту делегати оглянули стан ремонтних робіт у школі №2 м. Авдіївка, у якій реалізується спільний проєкт урядів України та Литви.

Директор департаменту капітального будівництва Донецької ОДА Юрій Винокуров розповів про хід виконання ремонтних робіт та проблемні питання, які вдалось вирішити.

«Зараз ми дійсно бачимо велику проведену роботу, і це надає нам впевненості, що спільними зусиллями проєкт вдасться реалізувати. Ми усвідомлюємо, що ця школа є доволі проблемною, але ми й обирали важкий проєкт, який Україні самостійно реалізувати було б важко", - заявив Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс.

За його словами, цей візит має на меті визначення напрямків подальшої співпраці. Наразі уряд Литви готовий спрямувати кошти на створення зони відпочинку, спортивний та гральний майданчики, а також повне оснащення школи меблями, навчальним обладнанням та обладнанням для харчоблоку.

Також під час візиту представники делегації спільно з керівниками структурних підрозділів Донецької ОДА оглянули школу №2 у Красногорівці, у якій тривають ремонтні роботи. Директор департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку та зовнішніх відносин Оксана Головко наголосила, що ця школа є своєрідним прикладом якісної реалізації проєктів. Суттєво пошкоджена у 2017 внаслідок обстрілу школа наразі майже готова приймати учнів, а оздоблювальні роботи знаходяться на завершальному етапі.