портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Міжнародна туристична виставка «FITUR Especial Recuperación Turismo – 2021»

Опубліковано 19 квітня 2021 року, 10:50 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Запрошуємо представників підприємницької діяльності сфери гостинності та туризму прийняти участь у Міжнародній туристичній виставці «FITUR Especial Recuperación Turismo – 2021». Захід відбудеться 19-23 травня 2021 року у м. Мадрид.

Цьогорічна виставка буде присвячена відродженню міжнародного туризму після пандемії COVID-19 та пройде за підтримки іспанського Уряду. З метою залучення більшої кількості учасників організаторами запроваджено знижки для представників України – 8%.

Офіційне відкриття “FITUR” відбудеться за участю Короля та членів уряду Іспанії, Генерального секретаря Всесвітньої туристичної організації ООН (далі – ЮНВТО), представників акредитованого в Іспанії дипкорпусу та політичних, бізнесових і громадських кіл. Для участі у заходах високого рівня та представлення національних стендів країн виставку відвідують іноземні міністри економіки/туризму/закордонних справ або інші високі посадові особи. “FITUR” є платформою для проведення низки міжнародних заходів по лінії ЮНВТО.

В разі виявлення зацікавленості щодо участі у зазначеному заході просимо звертатися до Посольства України в Королівстві Іспанія.

Більш детальну інформацію про виставку можна отримати за посиланням.