портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вчителі інформатики Донеччини зустрілися в межах креатив-студії «Інформатика. Я роблю це так. I do it my way»

Опубліковано 19 квітня 2021 року, 10:41 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Зустріч для вчителів інформатики Донецької області відбулася в межах креатив-студії «Інформатика. Я роблю це так. I do it my way».

Захід був присвячений презентації та аналізу участі обласного конкурсу технічних проєктів «Школа Техно». Цей конкурс викликав великий резонанс серед педагогічної спільноти Донеччини, тому і на креатив-студію завітало понад 80 учасників.

Під час заходу один зі співорганізаторів конкурсу Гліб Ступак, старший викладач кафедри автоматики і телекомунікацій Донецького національного технічного університету, керівник мережної академії Cisco, розповів про ідею, мету конкурсу «Школа Техно» та закликав учасників студії долучатися до наступного конкурсу. Крім цього, учителі презентували власні проєкти, які були надіслані для участі в конкурсі: «Голографічний асистент вчителя та інтерактивний контент на уроках» та «Системи контролю та обліку доступу до школи».

Не залишилися поза увагою методичні та технічні аспекти з впровадження STEM-проєктів під час викладання інформатики. Учасники креатив-студії висловили бажання познайомитися із презентацією й інших проєктів.

Інші новини за темою