портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині обговорили перспективи розвитку інформаційного простору

Опубліковано 06 жовтня 2020 року, 12:25

Засідання круглого столу "Розвиток та захист інформаційного простору в умовах російсько-української війни" відбулося у Краматорську 6 жовтня. 

Участь у роботі круглого столу взяв заступник Міністра культури та інформаційної політики України Тарас Шевченко та представники структурних підрозділів Донецької облдержадміністрації.

Під час спілкування представники ЗМІ ставили питання, що стосувалися інформаційної політики, свободи слова, а також озвучили пропозиції щодо покращення мовлення на окупованих територіях.

Заступник Міністра культури та інформаційної політики України запевнив, що міністерство й надалі буде працювати над тим, щоб мешканці тимчасово окупованої частини Донецької та Луганської областей могли мати доступ до українського контенту.

Також Тарас Шевченко передав телеканалу "Донеччина TV" унікальні документальні фільми, які, зокрема, розповідають про історію України та сучасну російсько-українську війну. Вже незабаром глядачі телеканалу зможуть побачити стрічки: "Семенівка 5 травня" – про героїзм українського спецпідрозділа у травні 2014 року; "Скарби Нації" – дослідницька робота про унікальні місця та знахідки України; документальний серіал "Доленосний 1918: від Незалежності до Злуки"; "АТОбайки" – про війну та людські історії.

Телеканал "Донеччина TV" доступний глядачам у Донецькій області у кабельних мережах, у супутнику - по всій Україні, в тому числі й на  тимчасово непідконтрольній території.