портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині соціальні заклади з недоліками в системі пожежної безпеки працювати не будуть, - Вадим Філашкін

Опубліковано 13 серпня 2020 року, 11:43

Соціальні заклади з неусуненими недоліками в системі пожежної безпеки у Донецькій області відкриватися не будуть.  Про це заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін попередив під час робочої наради в режимі відеоконференції з міськими головами, головами райдержадміністрацій, керівниками військово-цивільних адміністрацій щодо дотримання пожежної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей.

«Необхідно створити дорожню карту на три роки із співфінансуванням 50% з місцевих бюджетів. Ми визначилися з переліком соціальних закладів з першочерговим усуненням недоліків, виявлених представниками ДСНС. Якщо вони не будуть вчасно усунені, заклад не відкриватиметься», - наголосив Вадим Філашкін.

Він також зазначив, що Донецька облдержадміністрація готова надати всіляку підтримку, аби усі недоліки у освітніх закладах до початку навчального року були усунені.

Крім цього підіймалося питання стосовно випалювання стерні. Заступник голови Донецької облдержадміністрації доручив провести роз’яснювальну роботу серед фермерів щодо навмисного випалювання стерні та нагадав про трагічні наслідки в Луганській області через навмисні підпали.

«Кожне місто чи район на випадок пожеж повинно забезпечити резерв мастильно-паливних матеріалів», - зазначив Вадим Філашкін.