портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині триває робота з розробки проєкту Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2022 роки

Опубліковано 19 серпня 2020 року, 16:01

Робота з розробки проєкту Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2022 роки триває  в Донецькій області за підтримки проєкту Європейського Союзу FORBIZ.

Сьогодні, 19 серпня, під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Ігоря Мороза відбулось друге засідання робочої групи з розробки проєкту регіональної програми.

Розробка проєкту програми проходить в рамках укладеного в поточному році Меморандуму про співпрацю між Донецькою облдержадміністрацією, обласною військово-цивільною адміністрацією та проєктом Європейського Союзу FORBIZ.

На засіданні розглянули: результати аналізу стану і тенденції розвитку малого і середнього підприємництва; результати проведеного опитування щодо сильних/слабких сторін малого і середнього підприємництва Донецької області та потреб у підтримці; про побудову SWOT-матриці, обговорення напрацьованих пропозицій до плану заходів з реалізації програми.

Нагадуємо, до складу групи увійшли фахівці різних сфер діяльності – представники бізнесу, громадських організацій підприємців, представники структурних підрозділів облдержадміністрації, консультантів Офісу розвитку МСП, представники міжнародних організацій, вищих навчальних закладів, наукових установ, Донецької ТПП, ДОЦЗ, ГУ ДПС у Донецькій області, Громадської ради при облдержадміністрації.