портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині в інтернатних закладах системи соціального захисту населення відзначили День Гідності та Свободи

Опубліковано 24 листопада 2020 року, 11:12 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Низку різноманітних заходів провели в інтернатних закладах системи соціального захисту населення у Донецькій області з нагоди Дня Гідності та Свободи.

21 листопада українці відзначають День Гідності та Свободи на честь вшанування громадянської мужності учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України, їх відданості ідеалам свободи, справедливості, утвердження демократичних цінностей в єдиній, соборній та незалежній державі.

Протягом тижня було проведено виховні години на теми «Героями не народжуються, ними стають», «Доленосні події в Україні початку ХХІ століття», «Небесна сотня. Герої, які змінили хід історії України». Також були проведені фотовиставки, покази фільмів, виставки малюнків, конкурси патріотичних віршів, випуски інформаційних вітрин та спортивні змагання по шахам, шашкам за відповідною тематикою.

В усіх закладах було проведено урочисте підняття Державного Прапору України, хвилини мовчання з вшанування героїв, які віддали своє життя за те, щоб змінити хід історії нашої держави й дати українській нації шанс на гідне майбутнє.

Всі заходи були сплановані та проведені з дотриманням протиепідемічних вимог.