портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На інвестиційному форумі "RE:THINK. Invest in Ukraine" у Маріуполі говорили про потреби і мрії Донеччини

Опубліковано 29 жовтня 2019 року, 17:29 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Про потреби і мрії регіонів України, зокрема, Донеччини, говорили на інвестиційному форумі у Маріуполі "RE:THINK. Invest in Ukraine". Про це поінформував на своїй офіційній сторінці в Фейсбук голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко.

Він також наголосив, що для Донецької області найнагальнішою потребою є модернізація системи водопостачання.

«Для повного осучаснення компанії "Вода Донбасу" (єдиної системи, яка забезпечує водою усю територію області - як підконтрольну українському уряду її частину, так і непідконтрольну) ми розробили чіткий план-стратегію. Врахували усі аспекти: від відновлення існуючої інфраструктури, розвитку альтернативних джерел та створення буферу енергонезалежності шляхом побудови вітряних станцій та встановлення сонячних панелей», – зауважив очільник області.

Він також додав, що для втілення цієї стратегії потрібні інвестиції. І сподіваємося, що наші потенційні інвестори нас сьогодні почули.

Павло Кириленко презентував проєкт багатопрофільної лікарні у Краматорську, яка б забезпечувала потреби півночі області й суміжних з Донеччиною областей. Він підкреслив, що 277 млн євро на ультрасучасний комплекс з потужним устаткуванням та штатом 1000 одиниць медперсоналу - такий проєкт сьогодні виглядає амбітною мрією, але, як правильно говорилося на форумі, кожне завтра починається сьогодні.

Керівник обласної військово-цивільної адміністрації подякував президенту України за чудову ідею проведення форуму, за можливість презентувати наші проєкти і донести до потенційних інвесторів інформацію про потреби та можливості регіонів України.