портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На КПВВ «Мар’їнка» оновлено інформаційні стенди

Опубліковано 17 січня 2020 року, 16:43 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні представники департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації  спільно з радником Міністра соціальної політики з питань внутрішньо переміщених осіб Олександром Ворошковим відвідали контрольно-пропускний пункт в’їзду-виїзду «Мар’їнка», де оглянули інформаційні стенди з роздатковими матеріалами для громадян, що перетинають лінію розмежування. 

Вони оновили  та доповнили інформаційні місця актуальними роздатковими матеріалами, які тепер є доступними для всіх охочих. У роздаткових матеріалах розміщена інформація, яка дозволяє більш швидко та якісно отримувати соціальні та адміністративні послуги, а також інша інформація, яка може бути корисною для мешканців Донецької області. Крім цього прикордонникам були подаровані нові державні прапори, які підняли замість старих вигорілих.

Також здійснюється моніторинг усіх контрольно пропускних пунктів в’їзду-виїзду Донецької області (Майорськ, Мар’їнка, Гнутове, Новотроїцьке), на яких буде повністю оновлена та актуалізована уся корисна інформація для внутрішньо переміщених осіб.